De Salto is een versterkingstraject voor Brusselaars die het moeilijk hebben en al lang werk zoeken. We organiseren 4x per week groepsactiviteiten, die bestaan uit: vrijwilligerswerk op werkposten en interactieve lessen communicatie, ICT, solliciteren, enzovoort. Daarbij organiseren we ook activiteiten rond wat je nodig hebt om in de Brusselse maatschappij te leven, te werken, hulp te vinden, kortom je weg te vinden.

Om de jobkansen van onze mensen te verhogen oefenen we alle dagen Nederlands. Er is een coach die de deelnemers begeleidt en bij alle activiteiten aanwezig is. Elke deelnemer heeft ook een persoonlijk trajectbegeleider. De coach en de trajectbegeleider van De Werklijn helpen de deelnemers op alle levensdomeinen. Regelmatig zijn er individuele gesprekken. Afhankelijk van waar je als deelnemer nood aan hebt, passen we het traject aan. Met De Salto willen we de participatie van onze deelnemers in de samenleving maximaliseren.   

 

In dit filmpje leggen de coach en enkele deelnemers uit wat De Salto voor hen betekent.

Als je interesse hebt in de aanpak van het project en op zoek bent naar inspirerende voorbeelden kan je het draaiboek van De Salto hier gratis downloaden. 

 

Meer info:

Coach: Lorenzo Urbanus - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - GSM 0484 79 42 76

Samenwerkingen: Kaat Mertens - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - GSM 0484 71 94 76

Aanmeldingen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 0484 71 94 76 (= nummer Kaat Mertens)

 

 Met dank aan

logo vlaanderen verbeelding werkt naaktactiris1070 Anderlecht logo